Hyresförhandlingarna är klara i Arboga

2017-12-04

Hyresförändringen i Arboga blir 0,95% och gäller från och med 2018 01 01. All information om din hyresförändring kommer på din nya hyresavi i mitten på december. Hyresförhandlingarna på våra orter Lindesberg, Nora, Frövi, Örebro och Fjugesta pågår men där blir förändringen först från 1 april nästa år. På våra orter Ulricehamn, Enköping och Strängnäs väntar vi fortfarande på besked inför 1 januari. Mer information kommer. Vill du veta mer om din hyra kan du alltid kontakta oss eller fråga Hyresgästföreningen om du är medlem.

<< Tillbaka

Välkommen till oss ! 

 

Vår besöksadress är Herrgårdsgatan 21.  >>

Hyresgäst-

information

Säg din mening !

Inom de närmaste dagarna kommer en majoritet av våra bostadshyresgäster att få brev med en pappersenkät eller login till en digital enkät som vi blir jätteglada om ni vill fylla i. Det är frågor till dig som bostadshyresgäst om hur du trivs i din bostad.

Vi hoppas att så många som möjligt besvarar enkäten. Enkäten är anonym och genomförs av ett externt företag som heter AktivBo.

Din medverkan är viktig !

Har du frågor ? Skicka e-post till ann-marie.lund@bfl.se

 

Välkommen med din intresseanmälan

Klicka här >>

Visste du att...

Byggnadsfirman Lund äger, förvaltar och hyr ut mer än
1 500 lägenheter och 200 lokaler.