Hyresförhandlingarna är klara i Arboga

2017-12-04

Hyresförändringen i Arboga blir 0,95% och gäller från och med 2018 01 01. All information om din hyresförändring kommer på din nya hyresavi i mitten på december. Hyresförhandlingarna på våra orter Lindesberg, Nora, Frövi, Örebro och Fjugesta pågår men där blir förändringen först från 1 april nästa år. På våra orter Ulricehamn, Enköping och Strängnäs väntar vi fortfarande på besked inför 1 januari. Mer information kommer. Vill du veta mer om din hyra kan du alltid kontakta oss eller fråga Hyresgästföreningen om du är medlem.

<< Tillbaka

Välkommen till  oss! 

Vår besöksadress är Herrgårdsgatan 21.  >>

Hyresgäst-
information

From 21 december välkomnar vi alla bostadshyresgäster från Maxabs fastigheter i Arboga. Se mer information under Hyresgästinformation.>>

Välkommen med din intresseanmälan

Klicka här >>

Visste du att...

Byggnadsfirman Lund äger, förvaltar och hyr ut mer än
1 500 lägenheter och 200 lokaler.