Kontrollera din brandvarnare

2018-01-02

Redan några minuter efter att en brand startat kan rök och värme göra det livsfarligt att vara kvar i bostaden.Om du upptäcker branden i tid med hjälp av brandvarnaren kan du sätta dig i säkerhet eller om möjligt släcka branden.

Fastighetsägarens  ansvar är att se till att lägenheterna utrustas med en fungerande brandvarnare. Därefter är det hyresgästen/den boende som ansvarar för att den fungerar. Det är alltså den boendes ansvar att kontrollera att t.ex batteriet i brandvarnaren fungerar. De brandvarnare som monteras av fastighetsägaren till hör fastigheten.

 

Om du skulle sakna brandvarnare eller den inte fungerar , gör en serviceanmälan till oss på www.bfl.se eller ring vår kundmottagning på telefon 0589 610160.

Njut av ljus och värme under den mörka årstiden men glöm inte att släcka ljusen.

<< Tillbaka

Välkommen till oss ! 

 

Vår besöksadress är Herrgårdsgatan 21.  >>

Hyresgäst-

information

Säg din mening !

Inom de närmaste dagarna kommer en majoritet av våra bostadshyresgäster att få brev med en pappersenkät eller login till en digital enkät som vi blir jätteglada om ni vill fylla i. Det är frågor till dig som bostadshyresgäst om hur du trivs i din bostad.

Vi hoppas att så många som möjligt besvarar enkäten. Enkäten är anonym och genomförs av ett externt företag som heter AktivBo.

Din medverkan är viktig !

Har du frågor ? Skicka e-post till ann-marie.lund@bfl.se

 

Välkommen med din intresseanmälan

Klicka här >>

Visste du att...

Byggnadsfirman Lund äger, förvaltar och hyr ut mer än
1 500 lägenheter och 200 lokaler.