Pressmeddelanden

2017 12 15

Byggnadsfirman Lund AB och Maxab Fastigheter har undertecknat ett köpeavtal som innebär att 232 bostäder och 15 lokaler i 26 fastigheter i Arboga förvärvas av Byggnadsfirman Lund AB i Arboga den 21 dec.

- Fastigheterna är fina och ligger geografiskt nära våra egna fastigheter. Arboga är en attraktiv bostadsort för oss nu och i framtiden. Med fyra kunniga medarbetare från Maxab som följer med vid förvärvet kommer övergången bli smidig och trygg för hyresgästerna säger vice vd Ann-Marie Lund hos Byggnadsfirman Lund.

- Det känns helt rätt med Byggnadsfirman Lund som köpare av våra bostadsfastigheter då de är en långsiktig lokal aktör som stått för mycket av Arbogas bostadsutveckling genom åren. Vi kommer främst att fokusera på kommersiella fastigheter i Arboga och Köping säger Martin Axelsson ägare till Maxab Fastighteter.

Alla hyresgäster i Maxabs Fastigheter blev informerade  om ägarbytet under gårdagen.

2017 06 30

Idag undertecknades ett 3 års avtal med JEMP Guld från Kungsör som köper familjeföretaget Bergmans Guldvaror AB som funnits i 50 år i Arboga. Nya ägarna Patrik och Maria Lund ser framemot att komma till den fina staden Arboga och samtidigt finnas kvar i Kungsör med sin butik och naturligtvis fortsätta med sin e-handel som varit framgångsrik under många år. Vi tackar Peter och Thomas Bergman med personal för många trevliga år som våra hyresgäster.

2017 03 02

Den 1 mars 2017 förvärvade Palatinen AB alla Byggnadsfirman Lund AB:s fastigheter i Fellingsbro, Lindesbergs kommun. Byggnadsfirman Lund har varit fastighetsägare och hyresvärd under många år i Fellingsbro och det är många minnen vi tar med oss från denna tid.

Vi lämnar med varm hand över fastigheterna och våra hyresgäster till Palatinen AB och önskar Johan Callin med personal lycka till.

De aktuella fastigheterna är Korrvirke 22:1, 22:5, 12:5, 12:6, Kvasta 2:3, 2:5, Ängeby 7:7, 7:8, 12:1, 13:1 - 13:6, 13:12 och finns på Hemvägen, Kvarngatan, Lövnäsvägen och Bergsvägen i Fellingsbro. Fastighetsbeståndet består av 202 bostäder och 10 lokaler.

 

 

 

Välkommen till  oss! 

Vår besöksadress är Herrgårdsgatan 21.  >>

Hyresgäst-
information

From 21 december välkomnar vi alla bostadshyresgäster från Maxabs fastigheter i Arboga. Se mer information under Hyresgästinformation.>>

Välkommen med din intresseanmälan

Klicka här >>