Din personliga hyresvärd
Bostäder och lokaler

bostäder

Söker du bostad?
Vi har lägenheter, radhus och villor

Vi äger ett varierat utbud av attraktiva hyresbo­städer, både lägenheter, radhus och villor. Perfekt för dig som vill ha ett bekvämt och bekymmersfritt boende.

Hyr din bostad av oss

Vi har bostäder i Arboga, Örebro, Västerås, Fjugesta, Frövi, Lindesberg, Nora, Strängnäs, Enköping och Ulricehamn. Dessutom hyr vi ut radhus och villor i Arboga.

Inga köer för lediga bostäder

På Byggnadsfirman Lund har vi ingen kö för lediga bostäder förutom våra seniorbostäder i Ulricehamn. Gör en Intresseanmälan så kontaktar vi dig om vi har möjlighet att erbjuda en bostad. Din anmälan är aktiv under 3 månader och därefter uppmanar vi dig att förnya din ansökan om behovet kvarstår.

Som sökande finns det några kriterier som du behöver uppfylla, se vår uthyrningspolicy.

Tegnérlunden – nyproduktion i Västerås

I trevliga Gideonsberg kan vi nu erbjuda ett bekvämt boende på Patentgatan 2 och 4. Inflyttningen i de 36 hyresrätterna påbörjades under sommaren 2023.

Villor på södra Brattberget i Arboga

Enplansvillor på fyra rum och kök, 90 kvm på Moränvägen i Arboga. Ett naturskönt och bekymmerslöst boende där de första hyresgästerna flyttade in hösten 2021.

Helrenoverade tvåor på Engelbrektsgatan 22-24 i Arboga

I fastigheten finns totalt åtta lägenheter på 2 rum och kök, 52 kvm. Alla lägenheter med balkong i söderläge och på bekvämt promenadavstånd till centrum.

Exempel på våra bostäder.

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig om vi har möjlighet att erbjuda en bostad.

Våra orter

Läs mer om våra områden.

Uthyrningspolicy

Som sökande finns det några kriterier som du behöver uppfylla.