Din personliga hyresvärd
Bostäder och lokaler

Ulricehamn

Hyr Bostad & Lägenheter
– våra bostadsområden i Ulricehamn

Välkommen till Byggnadsfirman Lund – en hyresvärd att lita på när du söker lediga lägenheter i Ulricehamn. Alldeles intill sjön Åsunden på adressen Sturegatan 5A och B ligger vår populära fastighet som innehåller 45 lägenheter med hiss och mycket hög tillgänglighet. Fastigheten byggdes 1990 och har ett bra läge med god standard och fina parkeringsmöjligheter. Inom kort promenadavstånd finns centrum med butiker, restauranger och kommunikationer. Här slipper du välja mellan stadspuls och fridfulla omgivningar. Om du är på jakt efter fräscha lägenheter i Ulricehamn är det här definitivt en fastighet att undersöka närmare.

Lediga lägenheter Ulricehamn – Intresseanmälan

Om du är intresserad av våra lediga lägenheter i Ulricehamn rekommenderar vi att du ställer dig i vår bostadskö. Det gör du genom att kontakta Inger Karlsson via mail: inger@wegatsgolv.se eller telefon 070-454 10 95. Hit kan du även vända dig om du vill bevaka din köplats. Tillsammans hittar vi ditt nya boende – välkommen till Byggnadsfirman Lund i Ulricehamn!

Hos oss hittar du hem – våra lediga lägenheter i Ulricehamn

Ulricehamn ligger i hjärtat av Västergötland med vacker natur som erbjuder härligt friluftsliv med bl.a. vandring, cykling och fiske. Staden är även känd för sina fina skidspår när vädret tillåter. Närheten till E4:an gör det enkelt och smidigt att nå större städer som Göteborg, Jönköping och Borås. För den som jobbar eller studerar på annan ort finns det goda pendlingsmöjligheter.

Här har du en stad som passar alla, där både naturupplevelser och bekvämligheter finns inom räckhåll. Om du vill göra Ulricehamn till din nya hemstad kan du vända dig till oss på Byggnadsfirman Lund. Vi är en erfaren hyresvärd och därmed ett tryggt val när du söker lediga lägenheter i Ulricehamn.

Sturegatan 5 A, B

Sturegatan 5 A, B

Fastighet: Osdal 7
Byggår: 1990
Antal bostäder: 45 st
Fastighetens totala yta: 3 374 kvm

Våra orter

Läs mer om våra områden.

Uthyrningspolicy

Som sökande finns det några kriterier som du behöver uppfylla.