Din personliga hyresvärd
Bostäder och lokaler

Enköping

Hyr lägenheter
– våra bostäder i Enköping

När du letar efter lediga lägenheter i Enköping är du välkommen till oss på Byggnadsfirman Lund. Vi är en trygg hyresvärd som förvaltar och hyr ut över 1650 bostäder i Sverige. Vi har med andra ord lång erfarenhet av att erbjuda lägenheter i många olika storlekar, i många olika städer.

När du väljer oss som hyresvärd får du ett bekymmersfritt boende – alltid med god service och hög kvalitet. Vi värdesätter långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Därför strävar vi alltid efter enkelhet och trygghet i allt vi gör. Då tror vi att alla trivs som bäst!

Hos oss hittar du hem – våra lägenheter i Enköping

Byggnadsfirman Lund har lägenheter i Enköping på adresserna Bangårdsgatan 11, 13 och 15 samt Salagatan 8 A–B. Här hittar du 36 lägenheter i varierande storlek, från 1 till 4 rum och kök. Oavsett om du är på jakt efter en liten eller stor lägenhet finns det alltså stora möjligheter att du hittar bostaden du söker hos oss.

Bangårdsgatan 11, 13, 15

Bangårdsgatan 11, 13, 15

Fastighet: Sankt Illian 17:11
Byggår: 1988
Antal bostäder: 30 st
Fastighetens totala yta: 2 761 kvm

Salagatan 8 A–B

Salagatan 8 A–B

Fastighet: Sankt Illian 17:11
Antal bostäder: 6 st
Fastighetens totala yta: 2 792 kvm

Lägenheter i Enköping med perfekt läge

Våra lägenheter i Enköping har ett optimalt läge mittemot järnvägsstationen och Resecentrum – en dröm för dig som pendlar, eller av andra skäl vill ha närhet till buss och tåg. Med ett perfekt centralt läge finns dessutom alla bekvämligheter inom räckhåll. Här bor du nära affärer, restauranger, skolor, grönområden och allt annat Enköping har att erbjuda. Välkommen till oss på Byggnadsfirman Lund!

Läs mer om Enköping (Enköpings kommun) >>

Intresseanmälan – Lägenheter Enköping

Är du intresserad av våra lediga lägenheter i Enköping? Gör din intresseanmälan direkt här på hemsidan. Enköping är en vacker stad med mycket att erbjuda. Här får du ett trivsamt boende i en stad som är fylld av natursköna omgivningar, rik historia och kulturella sevärdheter. Enköping är dessutom strategiskt beläget nära Stockholm. Den kungliga huvudstaden finns på bekvämt avstånd, endast en kort tågresa bort. På så vis kan du njuta av fördelarna med en lugn och naturnära livsstil, samtidigt som du har tillgång till storstadens möjligheter. Vi är säkra på att du kommer trivas som hyresgäst hos oss. Tillsammans hittar vi din nästa lägenhet i Enköping!

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig om vi har möjlighet att erbjuda en bostad.

Våra orter

Läs mer om våra områden.

Uthyrningspolicy

Som sökande finns det några kriterier som du behöver uppfylla.