Din personliga hyresvärd
Bostäder och lokaler

Örebro

Hyr Bostad & Lägenheter
– Våra bostadsområden i Örebro

Söker du lediga lägenheter i Örebro? Byggnadsfirman Lund är en pålitlig partner för dig som vill ha ett hem där omsorg och kvalitet står i fokus. Som hyresvärd strävar vi efter att erbjuda mer än bara bostäder. Vi har ett stort engagemang för att skapa en trygg och trivsam boendemiljö där våra hyresgästers välbefinnande och behov är högsta prioritet. Vår långa erfarenhet av att bygga och förvalta bostäder har gjort oss till det självklara valet när du är på jakt efter lediga lägenheter i Örebro. Varmt välkommen till Byggnadsfirman Lund!

Hos oss hittar du hem – Våra lediga lägenheter i Örebro

Vår bostadsfastighet Blästern är belägen på Norr i Örebro. Här finns 53 lägenheter fördelade på adresserna Venavägen, Rynningegatan och Fanjunkarvägen. Lägenheterna består av både ettor, tvåor och treor. Oavsett om du söker ett mindre boende eller en rymligare lägenhet i Örebro finns det alltså många alternativ för dig här. Vi äger även fastigheter i områdena Hovsta, Mellringe, Hjärsta och Adolfsberg. På Lundhagsvägen i Hovsta har vi hyresrätter i form av trevliga radhus. Våra andra fastigheter hyrs ut som gruppbostäder och trygghetsboenden åt Örebro kommun

Med sitt breda utbud av aktiviteter och närheten till naturen är Örebro en attraktiv stad för både unga, familjer och pensionärer. Här kan man njuta av stadslivets bekvämligheter samtidigt som naturen finns inom räckhåll. Här kan du till exempel besöka det magnifika Örebro slott eller promenera längs Svartån som slingrar sig genom stadskärnan. Utöver kultur och natur finns det även gott om prisbelönta restauranger och mysiga caféer som erbjuder kulinariska upplevelser. Den som studerar eller arbetar på annan ort kan enkelt pendla till städer som Kumla, Arboga, Lindesberg och Västerås.

Lundhagsvägen 38-84

Lundhagsvägen 38-84

Fastighet: Kumla 10:2
Byggår: 1991
Antal bostäder: 44 st
Fastighetens totala yta: 3 503 kvm

Venav. 2, Fanjunkarv. 1–3 och Rynningeg. 28–30

Venav. 2, Fanjunkarv. 1–3 och Rynningeg. 28–30

Fastighet: Blästern 1
Byggår: 1962
Antal bostäder: 53 st
Fastighetens totala yta: 3 242 kvm

Lediga lägenheter Örebro – Intresseanmälan

Vill du göra Örebro till din nya hemstad? Skicka in din intresseanmälan idag så utforskar vi vilka möjligheter det finns för just dig. Det gör du snabbt och enkelt via formuläret här på hemsidan. Varmt välkommen som hyresgäst hos Byggnadsfirman Lund!

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig om vi har möjlighet att erbjuda en bostad.

Våra orter

Läs mer om våra områden.

Uthyrningspolicy

Som sökande finns det några kriterier som du behöver uppfylla.