Din personliga hyresvärd
Bostäder och lokaler

Västerås

Hyr Bostad & Lägenheter
– Våra bostadsområden i Västerås

På jakt efter lediga lägenheter i Västerås? Då ska du vända dig till Byggnadsfirman Lund. Vi är en hyresvärd som står för trygghet, kvalitet och god service. Med många års erfarenhet har vi etablerat oss som en pålitlig hyresvärd med lägenheter som håller hög standard. När du väljer oss kan du därför vara säker på att din bostad kommer vara välskött och i bra skick. Våra lägenheter i Västerås är utformade för att skapa bekväma och trivsamma hem – oavsett om du är ensamstående eller bor med din familj. Varmt välkommen att hitta din nästa lägenhet tillsammans med oss!

Hos oss hittar du hem – Våra lediga lägenheter i Västerås

I populära Gideonsberg ligger Tegnérlunden och vår fastighet med adress Patentgatan 2 och 4. Här bor du bekvämt i våra välutrustade lägenheter med närhet till både matbutik, skola, vårdcentral och fina grönområden. Du tar dig dessutom enkelt in till centrala Västerås, antingen med buss eller via fina gång- och cykelvägar. Här finns totalt 36 lägenheter i olika storlekar – från 2 till 4 rum och kök. Västerås är Sveriges sjätte största stad och har därmed mycket att erbjuda. Här kan du utforska spännande sevärdheter, kulturella evenemang och restauranger i toppklass. Runtomkring staden hittar du flera naturreservat och friluftsområden för den som tycker om att spendera tid i naturen. Västerås erbjuder även utmärkta pendlingsmöjligheter till närliggande städer som Eskilstuna, Örebro och Stockholm och är därför en idealisk plats att bo på om du studerar eller arbetar utanför staden.

Patentgatan 2 och 4

Patentgatan 2 och 4

Fastighet: Isolatorn 13
Byggår: 2023
Antal bostäder:
36 st
Fastighetens totala yta: 2 359 kvm

Lediga lägenheter Västerås – Intresseanmälan

Börjar du bli övertygad om att Västerås är staden för dig? Kontakta i så fall Bostad Västerås som sköter uthyrningen av våra lägenheter i Västerås. Välkommen till Byggnadsfirman Lund!

Intresseanmälan

Här kommer du direkt vidare till Bostad Västerås som sköter uthyrningen av lägenheterna på Tegnérlunden.

Våra orter

Läs mer om våra områden.

Uthyrningspolicy

Som sökande finns det några kriterier som du behöver uppfylla.