Din personliga hyresvärd
Bostäder och lokaler

Lediga tjänster

Vi söker
Händig och duktig målare/allt-i-allo som tycker om att arbeta

Byggnadsfirman Lund AB är ett anrikt familjeföretag med nästan 80 år på marknaden. Företaget startades som en byggnadsfirma men är numera inriktad på ägande och förvaltning av egna fastigheter. Vårt huvudkontor finns i Arboga och vi har också fastigheter i Enköping, Eskilstuna, Fjugesta, Frövi, Lekeberg, Lindesberg, Nora, Strängnäs, Ulricehamn, Västerås och Örebro. I moderbolaget är vi f n drygt 20 medarbetare.

Vår duktiga målare/allt-i-allo har gått i pension därför behöver vi förstärka med en ny kollega.

Byggnadsfirman Lund äger och förvaltar fastigheter som kontinuerligt behöver renoveras och underhållas, ofta i samband med att en hyresgäst flyttar ut och en ny ska flytta in. Främst handlar det om att måla och sätta kakel i våra bostäder. Kan du dessutom lägga golv och göra enklare snickeri-jobb så är det en stor fördel. Vissa arbetsuppgifter är rutinmässiga medan du ibland får använda din kreativitet och problemlösningsförmåga. Emellanåt är det hektiskt med tighta deadlines och du behöver därför vara strukturerad och kunna planera ditt arbete väl. I arbetet ingår ibland resor till andra orter än Arboga.

Viktiga egenskaper:

För att trivas hos oss vill vi att du som person är proaktiv, nyfiken och gillar att ge service. Vi söker en självgående person som tar tag i saker som behöver göras. Vi söker dig som gillar att ha kontakt med människor i alla åldrar, med olika bakgrunder och nationaliteter eftersom du återkommande möter våra hyresgäster och underentreprenörer.

Vi är en förhållandevis liten organisation där vi hjälper varandra, så en av de viktigare egenskaperna är att du är prestigelös. Det kan t.ex. hända att du får lägga alla dina ordinarie arbetsuppgifter åt sidan för att hjälpa till att skotta och sanda om det har snöat mycket under natten.

Detta är en heltidstjänst.

Vi vill att du har:

  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • B-körkort (krav). Har du lastbilskort eller andra typer av fordonsbehörigheter är det en fördel.
  • Du kommer att ha en beredskapsvecka och vara den som svarar i telefonen, och om möjligt, åka ut och åtgärda/inspektera eller kalla på hjälp av lämplig kollega eller UE vid akuta problem ungefär var 10:e vecka.

 

Vad erbjuder vi dig?

  • Vi är ett tryggt och stabilt familjeföretag med korta beslutsvägar.
  •  Vi tänker långsiktigt.
  • Du får trevliga kollegor där vi hjälps åt.
  • Frihet under stort eget ansvar.

Är du intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan senast 2023-12-29 till:

rekryteringfastighet@bfl.se