Din personliga hyresvärd
Bostäder och lokaler

Fjugesta

Hyr Bostad & lägenheter
– våra bostadsområden i Fjugesta

Letar du efter lediga lägenheter i Fjugesta? Byggnadsfirman Lund är en trygg hyresvärd som äger och förvaltar två fastigheter i tätorten Fjugesta i Lekebergs kommun. I den ena fastigheten bedrivs en förskola och i den andra inryms åtta lägenheter.

Vi erbjuder lägenheter med bra standard och är lyhörda för våra hyresgästers önskemål. För oss är det en självklarhet att hålla en hög servicegrad då vi vet att det bidrar till trivsel för våra boende. Med vår långa erfarenhet som fastighetsägare och förvaltare är vi ett givet val när du är på jakt efter lediga lägenheter i Fjugesta. Välkommen till Byggnadsfirman Lund – din personliga hyresvärd.

Lediga lägenheter Fjugesta – intresseanmälan

När du letar efter lediga lägenheter Fjugesta är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan via formuläret här på hemsidan. Tillsammans hittar vi din nästa bostad!

Hos oss hittar du hem – våra lediga lägenheter Fjugesta

Fjugesta är en mysig ort belägen i naturskön miljö vid foten av Kilsbergen. Området erbjuder närhet till skogar och cykel- och vandringsleder, men även service och andra bekvämligheter. Här bor du naturskönt men samtidigt med ett utmärkt geografiskt läge. Från Fjugesta tar du dig enkelt till närliggande orter såsom Örebro, Karlskoga, Hallsberg och Kumla oavsett om du väljer kollektivtrafik eller egen bil. Om du söker efter ett härligt bekymmersfritt boende på orten är Byggnadsfirman Lund det rätta valet för dig. Vi hjälper dig att hitta ett bekvämt hem att trivas i.

Gamla Letstigen 4 A-C

Gamla Letstigen 4 A-C

Fastighet: Fjugesta 2:72
Byggår: 1991
Antal bostäder: 8 st
Fastighetens totala yta: 550 kvm

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig om vi har möjlighet att erbjuda en bostad.

Våra orter

Läs mer om våra områden.

Uthyrningspolicy

Som sökande finns det några kriterier som du behöver uppfylla.