Din personliga hyresvärd
Bostäder och lokaler

Strängnäs

Hyr Bostad & Lägenheter
– våra bostadsområden i Strängnäs

Byggnadsfirman Lund är din trygga partner när du söker hyreslägenheter i Strängnäs. Med vår långa erfarenhet av att bygga och förvalta bostäder är vi en pålitlig och seriös aktör på marknaden. För oss är det viktigt att våra hyresgäster får en hög servicegrad och högsta kvalitet i allt vi erbjuder. Bland våra fastigheter hittar du ett attraktivt utbud av både lägenheter, butiks- och restauranglokaler. Våra lägenheter är utformade för att skapa bekväma och trivsamma hem oavsett om du söker en mindre etta eller en rymligare bostad för din familj.

Lediga lägenheter Strängnäs – Intresseanmälan

Om du är intresserad av våra lediga lägenheter i Strängnäs är du varmt välkommen med en intresseanmälan. Skicka snabbt och enkelt in den via formuläret här på hemsidan. Vi ser fram emot att höra från dig och vara din partner på din bostadsresa. Välkommen till Byggnadsfirman Lund!

Hos oss hittar du hem – Våra lediga lägenheter i Strängnäs

Våra hyreslägenheter i Strängnäs ligger centralt i närheten av både Domkyrkan och hamnen. Adresserna inkluderar Trädgårdsgatan 20 och 22, Järnvägsgatan 11, Hospitalgatan 17 samt Gyllenhjelmsgatan 14. Vi äger totalt 55 lägenheter i Strängnäs, vilket ger dig stora möjligheter att hitta det perfekta hemmet i den charmiga staden vid Mälarens strand.

I Strängnäs finns rik historia och många bevarade kulturskatter där Strängnäs domkyrka är ett av stadens mest kända landmärken. För den som arbetar eller studerar i Stockholm finns goda tågförbindelser som gör det enkelt att pendla. I närheten hittar du även städer som Eskilstuna, Enköping, Mariefred och Södertälje. Om Strängnäs känns som en passande stad för dig kan du vända dig till oss på Byggnadsfirman Lund. Vi har lång erfarenhet som hyresvärd och är ett tryggt val för ditt nya boende. Mer om Strängnäs finns att läsa här

Gyllenhjelmsgatan 14

Gyllenhjelmsgatan 14

Fastighet: Drejaren 2
Byggår: 1989
Antal bostäder: 8 st
Fastighetens totala yta: 1 270 kvm

Hospitalgatan 17

Hospitalgatan 17

Fastighet: Drejaren 2
Byggår: 1929
Antal bostäder: 4 st
Fastighetens totala yta: 1 270 kvm

Trädgårdsg. 20, Järnvägsg. 11

Trädgårdsg. 20, Järnvägsg. 11

Fastighet: Ladan 5
Byggår: 1961
Antal bostäder: 22 st
Fastighetens totala yta: 3 116 kvm

Trädgårdsgatan 22

Trädgårdsgatan 22

Fastighet: Ladan 3
Byggår: 1986
Antal bostäder: 21 st
Fastighetens totala yta: 1 367 kvm

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig om vi har möjlighet att erbjuda en bostad.

Våra orter

Läs mer om våra områden.

Uthyrningspolicy

Som sökande finns det några kriterier som du behöver uppfylla.