Din hyra

Betalning av hyra

Hyran, oavsett om det är en lokal- eller bostadshyra, ska betalas i förskott. Bostadshyror ska alltid betalas senast den sista dagen i månaden före den månad hyran avser. Normalt skickas hyres­avier ut för tre månader i taget, omkring 15 dagar innan den första månadshyran förfaller till betalning. Hyran kan du betala på flera sätt:

Autogiro

Autogiro är ett enkelt sätt att betala hyran. Med Autogiro dras hyresbeloppet automatiskt från ditt konto på rätt dag (förfallodagen). Du får som vanligt hem hyresavier så att du ser vilket belopp som kommer att dras, men avierna saknar OCR-nummer. Det finns flera sätt att anmäla sig till tjänsten. Om du har e-legitimation kan du anmäla dig till tjänsten här, genom att fylla i denna blankett: medgivandeblankett

Du kan också registrera din anmälan genom att gå in på www.autogiro.se och söka fram ­"Byggnadsfirman Lund AB". Du får då tre anmälningssätt att välja på; medgivande via Internetbank, via telefon eller anmälningsblankett för ifyllnad och utskrift. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa oss på telefonnummer 0589-61 01 60.

Bankgiro

Byggnadsfirman Lund AB har ett bankgironummer speciellt avsett för hyresinbetalningar, ­5012-8818. Hit kan du alltid betala din hyra. Kom bara ihåg att märka inbetalningen med det OCR-nummer som finns på utskickad hyresavi. Allt för att vi så snabbt som möjligt ska kunna registrera att hyran är betald och därigenom undvika exempelvis inkassoåtgärder.

Här hittar du OCR-numret

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor.

Serviceanmälan – Bostäder

Om du vill rapportera ett problem med din bostad, klicka här

Serviceanmälan – Lokaler

Om du vill rapportera ett problem med din lokal, klicka här

Intresseanmälan

För dig som söker bostad.

Nyheter och Hyres­­gäst­­information

Här kan du läsa vad som händer hos oss på Byggnadsfirman Lund.

Översättningar från Google

Arabic AR English EN French FR German DE Swedish SV