Din personliga hyresvärd
Bostäder och lokaler

Frövi

Hyr Bostad & lägenheter
– våra bostadsområden i Frövi

Är du på jakt efter lediga lägenheter i Frövi? Då är du varmt välkommen till oss på Byggnadsfirman Lund. För oss är det viktigt att erbjuda ett trevligt boende som uppfyller dina behov och önskemål – allt för att du ska trivas som hyresgäst hos oss.

I Frövi äger vi en fastighet som är belägen på Skolgatan 14–20. Den består av fyra trevåningshus med totalt 40 lägenheter. Här hittar du allt från mysiga enrummare till rymliga trerumslägenheter med balkong. Med promenadavstånd till centrum och härliga omgivningar finns det fina förutsättningar för ett bekvämt boende. När du söker en ny lägenhet i Frövi är Byggnadsfirman Lund hyresvärden för dig.

Lediga lägenheter Frövi – intresseanmälan

Vill du göra en intresseanmälan på våra lediga lägenheter i Frövi? Det gör du snabbt och enkelt via formuläret här på hemsidan. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta din nya lägenhet.

Hos oss hittar du hem – våra lediga lägenheter Frövi

Frövi är en trevlig tätort med skön atmosfär och närhet till både natur och service. Här finns allt man behöver för ett bekvämt vardagsliv bl.a. mataffär, skola och apotek. Frövi ligger cirka 3 mil från Örebro och där hittar du ett brett utbud av nöjen, kultur och shopping. Från Frövi station tar du dig enkelt med tåg till Örebro och är framme på bara cirka 15 minuter.

Det gör Frövi till ett utmärkt alternativ för den som arbetar eller studerar i Örebro, men föredrar att bo i en lugnare miljö. Även orter som Lindesberg, Arboga och Köping ligger på lagom avstånd och öppnar upp för möjligheter när det gäller både jobb och fritid. Känns Frövi som orten för dig kan vi på Byggnadsfirman Lund hjälpa dig att hitta hem. Med vår långa erfarenhet som hyresvärd är vi ett tryggt val för ditt nya boende.

Skolgatan 14–20

Skolgatan 14–20

Fastighet: Näsbybacka 39:1
Byggår: 1958
Antal bostäder: 40 st
Fastighetens totala yta: 2 324 kvm

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig om vi har möjlighet att erbjuda en bostad.

Våra orter

Läs mer om våra områden.

Uthyrningspolicy

Som sökande finns det några kriterier som du behöver uppfylla.