Din personliga hyresvärd
Bostäder och lokaler

Nora

Hyr Bostad & lägenheter
– våra bostadsområden i Nora

Är du på jakt efter lediga lägenheter i Nora? Välkommen till oss på Byggnadsfirman Lund, en pålitlig hyresvärd som erbjuder bostäder i denna charmiga stad. Till oss kan du vända dig oavsett om du söker en mysig etta eller en rymligare bostad för din familj. Vi erbjuder totalt 24 lägenheter i Nora – alla utformade för att skapa bekväma och trivsamma hem för våra hyresgäster. Vårt utbud omfattar lägenheter med ett till fyra rum och kök, vilket ger dig möjlighet att hitta den perfekta bostaden för dina behov. Med andra ord, när du söker efter lediga lägenheter i Nora är Byggnadsfirman Lund hyresvärden för dig.

Lediga lägenheter Nora – Intresseanmälan

Vill du göra en intresseanmälan på våra lediga lägenheter i Nora? Det gör du snabbt och enkelt via formuläret här på hemsidan. Vi ser fram emot att höra från dig och att vara din trygga partner i jakten på en ny bostad.

Hos oss hittar du hem – våra lediga lägenheter Nora

Våra lediga lägenheter och lokaler i Nora finns på adresserna Skolgatan 11 A och C samt 13 och Godtemplargränd 2, Prästgatan 20 och Svartälvsgatan 17. För närvarande huserar vi en mångfald av verksamheter i våra fastigheter bl.a. frisörsalonger, postens företagscenter, polisens lokalkontor samt Direktenbutiken.

Nora är en idyllisk stad som erbjuder en unik blandning av kultur, historia och naturupplevelser. Staden är känd för sin välbevarade stadskärna med vackra trähus och kullerstensgator. Här finns många intressanta byggnader och platser med anor från 1700- och 1800-talet.

För den som jobbar eller studerar i Örebro finns goda tågförbindelser som gör det enkelt att pendla. Inom smidigt avstånd hittar du även orter som Lindesberg, Arboga och Karlskoga. Om du vill göra Nora till din nya hemstad kan vi på Byggnadsfirman Lund hjälpa dig. Vi har lång erfarenhet som hyresvärd och är ett tryggt val för ditt nya boende.
Mer om Nora finns att läsa här

Skolgatan 11 A, C, Godtemplar- gränd 2, Prästg. 20

Skolgatan 11 A, C, Godtemplar- gränd 2, Prästg. 20

Fastighet: Duvan 12
Byggår: 1961
Antal bostäder: 24 st
Fastighetens totala yta: 3 269 kvm

Skolgatan 13, Svartälvsgatan 17

Skolgatan 13, Svartälvsgatan 17

Fastighet: Duvan 8
Byggår: 1929
Antal bostäder: 6 st
Fastighetens totala yta: 1 011 kvm

Intresseanmälan

Vi kontaktar dig om vi har möjlighet att erbjuda en bostad.

Våra orter

Läs mer om våra områden.

Uthyrningspolicy

Som sökande finns det några kriterier som du behöver uppfylla.