När du flyttar ut

Tre månaders uppsägningstid

Du måste alltid säga upp ditt kontrakt skriftligt och uppsägningstiden är normalt tre månader, om inget annat anges i ditt kontrakt. Observera att den månad du säger upp lägenheten inte räknas. Glöm inte att även säga upp eventuell parkeringsplats eller garage.

Besiktning

Lägenheten kommer att besiktas av våra uthyrare tillsammans med dig. Boka tid för besiktning.

Före besiktning

Om du under tiden du bott i din lägenhet tagit bort utrustningsdetaljer, tänk på att dessa bör finnas i lägenhetern senast på besiktningsdagen. Det kan till exempel vara dörrar, hatthylla eller gardinbeslag.
Vi reserverar oss för eventuella skador som vid besiktning döljs av mattor, möbler eller tavlor. Parkettgolv och golv i badrum, wc och kök får alltså inte vara dolda av heltäckande mattor. Kostnader för reparationer av skador debiteras efter avflyttning.

Återställ

När du flyttar ut ska lägenheten vara i samma skick som när du flyttade in. Målade ytor ska vara målade och väggar med tapet ska vara tapetserade, annars måste du återställa dessa ytor. 

Lämna nycklarna

Sista dagen, vid utflytt, är du skyldig att lämna samma antal nycklar som du fått vid inflyttning. Skulle nycklar saknas debiteras du för ett byte av lås. Detta gäller även för tvättcylindrarna.

Före avflyttningen

Tänk på att det är du som ansvarar för städningen när du flyttar. Om städningen ej blir godkänd vid besiktningen kan du blir ersättningsskyldig. Använd checklistan du får vid uppsägningen.


Vi tar endast emot

bokade besök


 


För att undvika smittspridning av coronaviruset ber vi dig att i första hand kontakta oss via telefon eller mail.
Då kan du även boka ett besök.

Tack för visad hänsyn!

 

Information angående Corona-pandemin klicka här

 

 

Historik

Moderbolaget
Byggnads-
firman Lund Aktie­bolag är ett familje­företag som grundades av byggmästare Hilding Lund och drivs idag av andra generationen. Verk- samheten startade som ett renodlat byggnadsföretag i Ludvikatrakten och kom till Arboga år 1948. Byggverksamheten avvecklades i slutet på sextiotalet. Idag bedriver bolaget fastighetsförvaltning med egna fastigheter på ett tiotal orter. Ett långsiktigt och seriöst ägande visas av att bolaget funnits i mer än 70 år på fastighetsmarknaden.

Nyheter gällande Tv, bredband och telefoni

Din fastighet har flyttas över till Open Universe öppna nät.

Läs mer här >>

 

Efterlysning: Goda Grannar

 

Efterlysning: Goda Grannar

Kan du hjälpa till?
Behöver du hjälp?

Besök www.godagrannar.nu

 

Mer info klicka här >>

Välkommen med din intresseanmälan

Klicka här >>

 

Din integritet är viktig för oss.

Läs mer om hur vi på Byggnadsfirman Lund 
tillämpar nya dataskyddsförordningen (GDPR)

 

 

Visste du att...

Byggnadsfirman Lund hyr ut radhus och villor i Arboga.