Pressmeddelanden

2018 06 19

1 juli slår Linde Optik upp dörrarna till sin nya butik på Kristinavägen 31 i Lindesberg. Lars Sjöstedt som varit optiker i över 25 år i södra Sverige är ägare sedan ett ca: år tillbaka som tidigare fanns på Kungsgatan. Lars och hans son som utbildar sig till optiker ser framemot nystarten på Kristinavägen. Vi önskar dom stort lycka till.

 

2018 04 12

Nya hyresgäster till fastigheten Ratten 6 i Arboga.

Ett nytt 10 årigt hyresavtal har tecknats i fastigheten Ratten 6 på Dyens väg i Arboga mellan företaget Exova Metech AB och fastighetsägaren Byggnadsfirman Lund. Exova Metech utför mättekniska tjänster och kalibrering av mätinstrument, och verksamheten i Arboga med 35 anställda har funnits sedan 1947 hos den nuvarande hyresvärden Saab i Arboga Teknikpark. Exovakoncernen finns i hela världen och erbjuder tjänster inom bland annat mätteknik och materialteknik till industrin.

Avtalet innebär att en tillbyggnad på 700 kvm ska byggas intill den befintliga kontorslokalen och ge en effektiv och modern arbetsplats. Beräknad inflyttning är 1 december i år.

För mer information

Mikael Dahlqvist
Byggnadsfirman Lund

mikael.dahlqvist@bfl.se

www.bfl.se

Martin Greiff,
Exova Metech  AB

martin.greiff@exova.com

 

 

2017 12 15

Byggnadsfirman Lund AB och Maxab Fastigheter har undertecknat ett köpeavtal som innebär att 232 bostäder och 15 lokaler i 26 fastigheter i Arboga förvärvas av Byggnadsfirman Lund AB i Arboga den 21 dec.

- Fastigheterna är fina och ligger geografiskt nära våra egna fastigheter. Arboga är en attraktiv bostadsort för oss nu och i framtiden. Med fyra kunniga medarbetare från Maxab som följer med vid förvärvet kommer övergången bli smidig och trygg för hyresgästerna säger vice vd Ann-Marie Lund hos Byggnadsfirman Lund.

- Det känns helt rätt med Byggnadsfirman Lund som köpare av våra bostadsfastigheter då de är en långsiktig lokal aktör som stått för mycket av Arbogas bostadsutveckling genom åren. Vi kommer främst att fokusera på kommersiella fastigheter i Arboga och Köping säger Martin Axelsson ägare till Maxab Fastighteter.

Alla hyresgäster i Maxabs Fastigheter blev informerade  om ägarbytet under gårdagen.

2017 06 30

Idag undertecknades ett 3 års avtal med JEMP Guld från Kungsör som köper familjeföretaget Bergmans Guldvaror AB som funnits i 50 år i Arboga. Nya ägarna Patrik och Maria Lund ser framemot att komma till den fina staden Arboga och samtidigt finnas kvar i Kungsör med sin butik och naturligtvis fortsätta med sin e-handel som varit framgångsrik under många år. Vi tackar Peter och Thomas Bergman med personal för många trevliga år som våra hyresgäster.

2017 03 02

Den 1 mars 2017 förvärvade Palatinen AB alla Byggnadsfirman Lund AB:s fastigheter i Fellingsbro, Lindesbergs kommun. Byggnadsfirman Lund har varit fastighetsägare och hyresvärd under många år i Fellingsbro och det är många minnen vi tar med oss från denna tid.

Vi lämnar med varm hand över fastigheterna och våra hyresgäster till Palatinen AB och önskar Johan Callin med personal lycka till.

De aktuella fastigheterna är Korrvirke 22:1, 22:5, 12:5, 12:6, Kvasta 2:3, 2:5, Ängeby 7:7, 7:8, 12:1, 13:1 - 13:6, 13:12 och finns på Hemvägen, Kvarngatan, Lövnäsvägen och Bergsvägen i Fellingsbro. Fastighetsbeståndet består av 202 bostäder och 10 lokaler.

 

 

 


Vi tar endast emot

bokade besök


 


För att undvika smittspridning av coronaviruset ber vi dig att i första hand kontakta oss via telefon eller mail.
Då kan du även boka ett besök.

Tack för visad hänsyn!

 

Information angående Corona-pandemin klicka här

 

 

Nyheter gällande Tv, bredband och telefoni

Din fastighet har flyttas över till Open Universe öppna nät.

Läs mer här >>

 

Öppettider i påsk

För mer info klicka här >>

Efterlysning: Goda Grannar

 

Efterlysning: Goda Grannar

Kan du hjälpa till?
Behöver du hjälp?

Besök www.godagrannar.nu

 

Mer info klicka här >>

Välkommen med din intresseanmälan

Klicka här >>

 

Din integritet är viktig för oss.

Läs mer om hur vi på Byggnadsfirman Lund 
tillämpar nya dataskyddsförordningen (GDPR)